Workshops

Vaak gedacht: “Ik kan niet schilderen”. Fout, je hebt alleen iemand nodig die je begeleid om je op weg te helpen. Leren schilderen is als het aanleren van een nieuwe vreemde taal!!

Bij “Atelier IngArt” word je begeleid in een gezellige, ontspannen sfeer in kleine groepjes. Vooral samen zoeken naar de mogelijkheden om zo je creativiteit naar boven te halen. Naast experimentele druk- en collagetechnieken wordt gewerkt met acryl- en/of olieverf. Voorop gesteld: Je hebt alle vrijheid hoe je het wilt zodat je na afloop trots zult zijn op je eigen gecreëerd eindresultaat.

Workshop schilderen met acryl- en/of olieverf
Als vertrekpunt ga ik met je aan de slag om je kennis te laten maken met schilderen met olie- en acrylverf EN Atelier IngArt. De workshop bestaat uit 10 lessen van ca. 3 uur. Er wordt gewerkt in groepjes van 6-8 personen. In deze workshop wordt dieper ingegaan op diverse schilder- en/of collagetechnieken. Hierdoor komen het goed leren kijken, gevoel, beeld en vorm, compositie en kleur aan bod. Het doel is dat je een persoonlijke wijze van kijken ontwikkelt, je persoonlijke inbreng en creativiteit worden steeds belangrijker. Zo werken we samen naar het vinden van je eigen handschrift. Tijdens deze zoektocht zijn we niet allemaal met hetzelfde materiaal bezig, wat zeer inspirerend werkt. Soms bied ik je een opdracht of thema aan wat het loskomen van een bepaalt patroon kan doorbreken.

"Niets moet, alles kan en mag, jij bepaalt het tempo."

Kosten zijn excl. materiaal

De lessen worden gegeven op donderdag:

van 13.30 tot 16.30 uur
van 18.30 tot 21.30 uur